Referenties

Als sporter en trainer heb je voortdurend te maken met wisselende omstandigheden: variabele contracten, verschillende belastingsystemen in het buitenland, allemaal zaken waar je zelf weinig verstand van hebt. Het is heel prettig als je mensen hebt, die je altijd kan bellen om je van goed advies te voorzien om je financiële situatie optimaal in te richten. Als sporter praat je vooral veel met andere sporters en je familie. Ik ben erg blij om daarbuiten sparringpartners te hebben, die mij niet alleen adviseren op financieel en fiscaal vlak, maar ook nog eens objectief en goed meedenken over sportieve zaken, en begrijpen wat er in de sportwereld speelt. Sportaccountant heeft daarbij voor mij de perfecte mix van jarenlange ervaring en de nieuwe generatie die de nieuwe trends snel oppikt.

Rick Kruys
Assistent-trainer FC Utrecht

"Ik ben atleet en tweevoudig Paralympisch Kampioen op de 400 meter. Daarnaast heb ik nog Paralympische medailles gehaald op de 100m en 200m tijdens deelnames aan de Paralympische Spelen. Gezien mijn Olympische status als topsporter ontvang ik een stipendium van het Fonds voor de Topsporter van NOC*NSF. Sportaccountant begeleidt mij op financieel gebied en helpt me met financiele planning. Hierdoor kan ik me zo goed mogelijk focussen op mijn topsportcarriere en wordt er ook nagedacht over mijn situatie als ik ben gestopt. Daarnaast doen ze mijn aangifte inkomstenbelasting. Ik ben blij met een accountant die passie heeft voor sport en verstand heeft op het terrein van sport en financien. Het werkt erg prettig."   

Kenny van Weeghel
Topsporter

Al vanaf het begin van mijn carrière word ik begeleid op financieel terrein en met mijn belastingaangiften. In Nederland is het allemaal niet zo ingewikkeld, maar zodra ik in het buitenland in de sport ging werken, werd het een stuk gecompliceerder. Hoe zit het met mijn pensioen, waar moet ik belasting betalen en is een lijfrente de beste optie? Voor antwoorden op die en alle andere financiële vragen kan ik terecht bij Sportaccountant. Zij zijn deskundig op veel terreinen en hebben een groot netwerk waarop ze terug kunnen vallen. Ze zijn zeer professioneel én heel persoonlijk. De kracht zit hem in die combinatie.

Han Berger
Commissaris KNVB betaald voetbal / Directeur Best-Football Consultancy BV

Sportaccountant heeft mij al op diverse manieren bijgestaan op privégebied. Van belastingadvies tot een uitgebreide pensioenscan, alles wordt even professioneel opgepakt door het team. De verschillende mogelijkheden die ze aandragen worden altijd goed onderbouwd en zijn nu al heel waardevol gebleken. Werken in de sport betekent dat er zich vaak onverwachte situaties voordoen. Sportaccountant pakt deze vragen op, denkt mee en levert maatwerk om tot een goede oplossing te komen. Soms komen ze zelfs al met een idee voordat ik me had gerealiseerd dat dit mogelijk een probleem zou kunnen worden! Met dergelijke betrouwbare partijen werk ik ook graag op zakelijk vlak samen.

Jordy Zuidam
Directeur Voetbalzaken FC Utrecht

Veel voetballers en coaches willen niets liever doen dan waar ze het beste in zijn: presteren met voetbal. Maar ze vergeten wel eens dat hun financiële zaken achter de schermen ook goed geregeld moeten worden. Dan heb je iemand nodig die je blindelings kunt vertrouwen, niet alleen voor nu maar ook als het gaat om de toekomst.

Sportaccountant heeft mij altijd zeer deskundig en naar volle tevredenheid geholpen met de contracten die ik als profspeler en coach binnen het betaald voetbal heb afgesloten. Ook kon ik bij hen terecht voor belastingzaken als ik in het buitenland werkte, voor aangiftes invullen en zelfs voor advies met betrekking tot het kopen van een huis in de Achterhoek. Ik heb er altijd een heel goed en vertrouwd gevoel bij.

Rob McDonald
Trainer en scout

Gedurende mijn carriere in de sport kan ik op de mensen van Sportaccountant terugvallen voor al mijn vragen op financieel en belastinggebied. Het is een groot voordeel dat ze zoveel kennis hebben van de sportwereld en daardoor goed kunnen  inschatten hoe ik met het oog op de toekomst met mijn geld moe(s)t omgaan. Zeker toen ik als jonge sporter ineens veel geld tot mijn beschikking kreeg, hebben hun adviezen mij op de goede weg geholpen. Deze specialistische kennis is van onschatbare waarde. Ook later in mijn carrière, bijv. bij de onderhandelingen met Sjachtar Donetsk, hebben ze mij behoed voor grote fouten en de risico’s weten in te perken. Ieder land is weer totaal anders in zijn belastingsysteem en regelgeving, dat maakt je erg onzeker in je onderhandelingspositie. Het is uitermate prettig om in die gevallen een specialist bij je te hebben die ik volledig vertrouw. Als ik een vraag heb, word ik altijd snel en deskundig door hen geholpen.

Jan Streuer
Technisch directeur

Ben je op zoek naar een accountant in de sport?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Sportaccountant biedt financiële begeleiding aan personen, verenigingen en bedrijven die actief zijn in de sport. Bij Sportaccountant werken gekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring op het scheivlak van sport en financiën. Wij verzorgen o.a. belastingadvies, belastingaangiften, pensioenadvies en financiële begeleiding in de sport.

Kiki in de race voor prestige en dollars
Kiki Bertens speelt vrijdagochtend...
Vertrouwen is goed. Controle is beter.
Uit cijfers blijkt dat...
  • Binderij 1b, 1185 ZH Amstelveen
  • 020 - 640 6665
  • info@sportaccountant.nl
Copyright © 2017 l Sportaccountant.nl l All rights reserved