Pensioenadvies

Ben jij een professionele sporter en heb je nog nauwelijks pensioen opgebouwd? Wij kunnen je helpen om hier een start mee te maken. Vaak is het namelijk zo dat in de sport dhet pensioen van atleten een ondergeschoven kindje is. Wij hebben hier wel aandacht voor en hebben al voor veel professionele sporters een pensioen op maat ingericht. Dat wil zeggen: met de mate van inleg en het risico dat ze zelf graag willen hebben.

Ook voor clubs, bonden en bedrijven die willen starten met een pensioengevend salaris voor hun spelers of werknemers kunnen wij de begeleiding bieden. Op basis van de eigen wensen (kosten, risico etc) stellen we ene pensioenplan voor.
 
Wil je graag meer inzicht in je financiële positie op pensioendatum, bij voortijdig overlijden, bij arbeidsongeschiktheid of heb je een andere concrete pensioenvraag? Onze specialist, met een beschermde certificering voor pensioenadvies, geeft je een advies op maat. Zo ben je goed op de hoogte van de pensioenontwikkelingen en je financiële positie op pensioendatum.
 

Inhoud pensioenadvies

  • Snel inzicht in je pensioensituatie door middel van een pensioenscan;
  • Advies over de juiste pensioenkeuze (collectieve regeling, bedrijfstakpensioenfonds of eigen beheer);
  • Analyse van je pensioenvoorziening;
  • Advies over de waardeoverdracht naar een andere pensioenuitvoerder.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Laat hier je gegevens achter!


Referenties

Al vanaf het begin van mijn carrière word ik begeleid op financieel terrein en met mijn belastingaangiften. In Nederland is het allemaal niet zo ingewikkeld, maar zodra ik in het buitenland in de sport ging werken, werd het een stuk gecompliceerder. Hoe zit het met mijn pensioen, waar moet ik belasting betalen en is een lijfrente de beste optie? Voor antwoorden op die en alle andere financiële vragen kan ik terecht bij Sportaccountant. Zij zijn deskundig op veel terreinen en hebben een groot netwerk waarop ze terug kunnen vallen. Ze zijn zeer professioneel én heel persoonlijk. De kracht zit hem in die combinatie.

Han Berger
Commissaris KNVB betaald voetbal / Directeur Best-Football Consultancy BV

Ben je op zoek naar een accountant in de sport?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Sportaccountant biedt financiële begeleiding aan personen, verenigingen en bedrijven die actief zijn in de sport. Bij Sportaccountant werken gekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring op het scheivlak van sport en financiën. Wij verzorgen o.a. belastingadvies, belastingaangiften, pensioenadvies en financiële begeleiding in de sport.

Kiki in de race voor prestige en dollars
Kiki Bertens speelt vrijdagochtend...
Vertrouwen is goed. Controle is beter.
Uit cijfers blijkt dat...
  • Binderij 1b, 1185 ZH Amstelveen
  • 020 - 640 6665
  • info@sportaccountant.nl
Copyright © 2017 l Sportaccountant.nl l All rights reserved