Ons team

Onze professionals

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen met een gedeelde passie voor sport. Het team is een mix van leeftijden, expertises en sportinteresses. We hebben ervaren mensen op financieel, belastingadvies en juridisch terrein. Deze teamleden doen al geruime tijd de financiële begeleiding van middelgrote sportorganisaties, stichtingen en verenigingen, bedrijven in de sport en individuele topsporters. We onderscheiden ons doordat we brede werkervaring in de professionele sport meebrengen en zijn gespecialiseerd in sport-specifieke regelgeving. Ons team kent verschillende (register)accountants, belastingadviseurs, een pensioenspecialist, een aantal financiële talenten en een kenner op het gebied van salaris(administratie). Over Sportaccountant

Sportaccountant is een handelsnaam van Stolwijk Registeraccountants & Belastingadviseurs B.V. en is gevestigd in de regio Utrecht en Amstelveen. Sportaccountant is erop gericht om financiële begeleiding aan individuen en organisaties in de sport te bieden. Dankzij jarenlange ervaring in de sport, de kennis van de branche en het uitgebreide sportnetwerk kunnen we hier een goede bijdrage aan leveren.  

Ben je op zoek naar een accountant in de sport?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Sportaccountant biedt financiële begeleiding aan personen, verenigingen en bedrijven die actief zijn in de sport. Bij Sportaccountant werken gekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring op het scheivlak van sport en financiën. Wij verzorgen o.a. belastingadvies, belastingaangiften, pensioenadvies en financiële begeleiding in de sport.

Kiki in de race voor prestige en dollars
Kiki Bertens speelt vrijdagochtend...
Vertrouwen is goed. Controle is beter.
Uit cijfers blijkt dat...
  • Binderij 1b, 1185 ZH Amstelveen
  • 020 - 640 6665
  • info@sportaccountant.nl
Copyright © 2017 l Sportaccountant.nl l All rights reserved