Doelgroepen

DoelgroepenSportaccountant richt zich op een aantal specifieke doelgroepen. Dit betreft enerzijds individuele, actieve personen in de sport: professionele sporters, trainers en scouts. Anderzijds zijn dit verenigingen, professionele sportclubs, sportbonden en bedrijven die actief zijn in de sport. Dankzij onze jarenlange werkervaring met deze doelgroepen geloven we in een sterke focus op sport en accountancy en sport en belastingadvies. Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, onze specifieke expertise in de sport en onze toegevoegde waarde op o.a. belastingadvies en pensioen. Kennis van de sportwereld. Ervaring op belastingadvies, financiële dienstverlening en juridisch advies. Een uitgebreid netwerk in de sport.

Indien je gelooft dat deze combinatie ook voor jou van toegevoegde waarde kan zijn en je tot een van onze doelgroepen behoort, laat dan hier je gegevens achter of bel ons op t. 020 - 640 6665.


Doelgroepen:

Ben je op zoek naar een accountant in de sport?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Sportaccountant biedt financiële begeleiding aan personen, verenigingen en bedrijven die actief zijn in de sport. Bij Sportaccountant werken gekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring op het scheivlak van sport en financiën. Wij verzorgen o.a. belastingadvies, belastingaangiften, pensioenadvies en financiële begeleiding in de sport.

Kiki in de race voor prestige en dollars
Kiki Bertens speelt vrijdagochtend...
Vertrouwen is goed. Controle is beter.
Uit cijfers blijkt dat...
  • Binderij 1b, 1185 ZH Amstelveen
  • 020 - 640 6665
  • info@sportaccountant.nl
Copyright © 2017 l Sportaccountant.nl l All rights reserved