Net werken op Nationale Sport Vakbeurs 2015


Op woensdag 2 december 2015 stond de 4e editie van de Nationale Sport Vakbeurs in Gorinchem op het programma. Met ruim 300 exposanten en meer dan 8.000 bezoekers een doorslaand succes. Sportaccountant vierde de lancering van de nieuwe website met een stand op de beurs.

Breed publiek

Vanaf 10.00 uur stroomden de bezoekers binnen in de Evenementenhal in Gorinchem. Bestuurders van sportverenigingen, vrijwilligers, werknemers en ondernemers in de sport en actieve topsporters. Zij kwamen om kennis op te doen rond de nieuwste ontwikkelingen en trends in de sport. Tevens was er voldoende entertainment met voetbalquizzen, interviews met topsporters, tennisclinics, een panna knock-out competitie en een groot horecaplein. 


“Wat doen jullie anders dan mijn huidige accountant?”

Sportaccountant presenteerde op de beurs het nieuwe label en de nieuwe website. Mensen vroegen naar het hoe en waarom en reageerden vervolgens enthousiast op het initiatief.
Bezoeker: “Wat doen jullie anders dan mijn huidige accountant?”
Sportaccountant: “Wij doen qua inhoudelijke werkzaamheden waarschijnlijk weinig anders, maar heeft jouw huidige accountant meer klanten in de sport? Wijst je accountant je op nieuwe ontwikkelingen in zijn sport? Brengt hij je proactief met relaties uit zijn sportnetwerk in contact, die voor jou interessant zijn?”
Bezoeker: “Ehh nee, zo’n accountant heb ik niet.”
Sportaccountant: “Ok. Dat is nu precies wat wij zijn. Niet duurder dan je huidige accountant, maar je hebt er wel meer aan.”

Net werken

Bestaande klanten kwamen gezellig even langs bij onze stand aan het “Statafelplein”. Bekende relaties uit ons sportnetwerk complimenteerden ons met de huisstijl en de nieuwe website. Daarnaast konden we o.a. een voorzitter van een tennisvereniging adviseren over professionele tennisscholen in België en Amerika voor zijn talentvolle zoon. Wij leerden weer over een innovatie in de sport die het reactievermogen traint en verbetert, over stichtingen die sport inzetten voor een betere wereld, over een bedrijf dat trainingskampen organiseert in binnen- en buitenland en een bedrijf dat tennisreizen en demo’s tussen tennisprofs verzorgt. Ondertussen speelden we een tiebreak op het aangelegde mini tennisveld en werd het bij de bar van buurman Jupiler steeds gezelliger. Het was net werken.

Ben je op zoek naar een accountant in de sport?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. 

Sportaccountant biedt financiële begeleiding aan personen, verenigingen en bedrijven die actief zijn in de sport. Bij Sportaccountant werken gekwalificeerde mensen met jarenlange ervaring op het scheivlak van sport en financiën. Wij verzorgen o.a. belastingadvies, belastingaangiften, pensioenadvies en financiële begeleiding in de sport.

Kiki in de race voor prestige en dollars
Kiki Bertens speelt vrijdagochtend...
Vertrouwen is goed. Controle is beter.
Uit cijfers blijkt dat...
  • Binderij 1b, 1185 ZH Amstelveen
  • 020 - 640 6665
  • info@sportaccountant.nl
Copyright © 2017 l Sportaccountant.nl l All rights reserved