some image

Pagina niet gevonden - 404

Pagina niet gevonden - 404

De opgevraagde pagina kan niet gevonden worden of bestaat niet meer.
Terug naar home

Jouw accountant in de sport

Ben je actief in de sport en wens je een accountant of belastingadviseur die jouw branche goed kent en een sportnetwerk meebrengt? Sportaccountant is een full service accountantskantoor dat zich richt op financiële begeleiding van personen en organisaties in de sport. We streven naar financieel gezonde sport en willen daar graag een bijdrage aan leveren. We bieden een team van specialisten op financieel, fiscaal, juridisch en pensioengebied die ruime werkervaring in de sportwereld meebrengen.

Financiële dienstverlening

De financiële dienstverlening van Sportaccountant wordt uitgevoerd door professionals, die jarenlange ervaring hebben op het snijvlak van sport en financiën. Hierdoor kan je rekenen op goede sparringpartners, die je niet alleen adviseren op financieel en fiscaal vlak, maar ook objectief meedenken over sportieve zaken. Of je nu een bedrijf hebt of als individu actief bent in de sport, wij kunnen je een optimale financiële dienstverlening bieden. Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Bel t. 020 - 640 6665, mail ons, of laat hier je gegevens achter!

Inhoud financiële dienstverlening:

Doelgroepen

Sportaccountant richt zich op een aantal specifieke doelgroepen. Dit betreft enerzijds individuele, actieve personen in de sport: professionele sporters, trainers en scouts. Anderzijds zijn dit verenigingen, professionele sportclubs, sportbonden en bedrijven die actief zijn in de sport. Dankzij onze jarenlange werkervaring met deze doelgroepen geloven we in een sterke focus op sport en accountancy en sport en belastingadvies. Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, onze specifieke expertise in de sport en onze toegevoegde waarde op o.a. belastingadvies en pensioen. Kennis van de sportwereld. Ervaring op belastingadvies, financiële dienstverlening en juridisch advies. Een uitgebreid netwerk in de sport.

Indien je gelooft dat deze combinatie ook voor jou van toegevoegde waarde kan zijn en je tot een van onze doelgroepen behoort, laat dan hier je gegevens achter of bel ons op t. 020 - 640 6665.


Doelgroepen:

Referenties


Blog


Ons team

Onze professionals

Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen met een gedeelde passie voor sport. Het team is een mix van leeftijden, expertises en sportinteresses. We hebben ervaren mensen op financieel, belastingadvies en juridisch terrein. Deze teamleden doen al geruime tijd de financiële begeleiding van middelgrote sportorganisaties, stichtingen en verenigingen, bedrijven in de sport en individuele topsporters. We onderscheiden ons doordat we brede werkervaring in de professionele sport meebrengen en zijn gespecialiseerd in sport-specifieke regelgeving. Ons team kent verschillende (register)accountants, belastingadviseurs, een pensioenspecialist, een aantal financiële talenten en een kenner op het gebied van salaris(administratie). 


Contactformulier

Vul hieronder uw contactgegevens in